Snabblån till instrument

 

Det finns inget starkare än en musikalisk impuls. När jag känner att jag har ett behov av att uträtta något musikaliskt så kan ingenting stoppa mig. Det kan handla om att skriva ett stycke. Det kan handla om att införskaffa ett instrument att lära sig spela. En tumregel för de flesta musiker är att man alltid är fattig, och att musiken alltid gör det värt att vara ännu lite fattigare. Nästa gång du känner för att köpa ett nytt instrument. Tveka inte! Satsa på att ta ett snabblån!

För mig blir det extralån snart, så att jag kan köpa en ordentlig musikdator. Det är en investering inför framtiden som garanterar absolut ingenting. Förutom livsglädje.

 Kommentera

Du kan använda de här HTML-taggarna och attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)

© 2012-2015 Musikalisk.se Suffusion theme by Sayontan Sinha